FRISSÍTVE:

25. Japán nyelvi Szónokverseny - 2018. március 24. (szombat) (bővebb információ az "Ismertető" és "Aktuális" menüpontokban)

Kedves Érdeklődő!

 

Köszöntünk honlapunkon, melyet azért hoztunk létre, hogy minél szélesebb körű információval szolgáljunk a Magyarországi Japán Nyelvi Szónokversenyről.

A szónokverseny a Japán Nagykövetség és a Magyarországi Japánnyelv Oktatók Társasága szervezésében már 1992. óta várja a japán nyelvet tanuló tehetséges szónokokat, valamint a japán kultúrával kapcsolatos előadásokkal és egyéb művészeti tevékenységekkel foglalkozókat.

Ezzel a honlappal szeretnénk megkönnyíteni az egyes kategóriák szintjével illetve a verseny egészével való megismerkedést. Ebben segítenek az elmúlt versenyekről feltöltött anyagok, képek, videók.

A szónokverseny sokak önkéntes munkájával valósulhat meg. Köszönjük a felkészítő és a kérdező tanárok, a zsűri és az önkéntes diákok áldozatos munkáját, valamint mindazon cégek és intézmények támogatását, melyek lehetővé teszik, hogy a szónokverseny nyertesei nagyértékű díjakban részesülhessenek.

Várjuk jelentkezéseiteket, reméljük, hogy a közönség idén is tartalmas szónoklatokat és bemutatókat láthat majd.

 

今年も頑張りましょう!

 

a スピコンハンガリー Szervezőbizottság

Szervező: